ویزای هند

آیا برای سفر به هند نیاز به ویزا دارم

عظیم ، چند فرهنگی ، کاملاً زیبا ، معنوی و جذاب: این کلمات هند را خلاصه می کند. این فقط یک مقصد نیست بلکه یک تجربه است. با این حال ، اگر برای اولین بار به هند سفر می کنید ، می تواند طاقت فرسا و دلهره آور باشد. اخم نکن! ما برای سفر به هند نکاتی برای سفر به شما ارائه می دهیم که ممکن است زندگی شما را نجات دهد و اقامت شما در هند را یکپارچه ، ایمن و فوق العاده کند.

برای سفر به هند ابتدا باید نسبت به اخذ ویزای هند اقدام کرده و سپس  وارد این کشور شوید.ما در این مطلب قصد داریم تا در مورد اینکه چطور میتوان ویزای هند گرفت توضیحاتی ارائه دهیم و همچنین در مورد انواع ویزای هند شهرهای دهلی ، آگرا ، چیپور ،گوا و بمبئی نوع توریستی و... نیز توضیح خواهیم داد.

لازم بذکر است که بدانید که سعی کرده ایم پایین ترین قیمت ویزای هند و تورهند ارزان قیمت را برای شما فراهم کنیم و بهترین تور هند را به شما ارائه دهیم .در ادامه با اوج ماندگار باشید تا تمامی مراحل اخذ ویزای هند از صفر تا صد را به شما بگوییم و تمامی راه هایی که شما به راحتی میتوانید ویزای تضمینی هند بگیرید ارائه دهیم  .

درباره ویزای هند

دولت هند تغییرات مهمی در انواع ویزاهای ارائه شده ، قابل اجرا در سپتامبر 2019 ارائه کرده است. این راهنما برای انواع ویزاهای هند به شما کمک می کند تا دریابید که ویزاهای هندی در دسترس هستند و برای چه کسانی. اطلاعات دقیق تر درباره هر دسته ویزا از این سند در وب سایت وزارت امور داخله موجود است.

ویزای توریستی

ویزای توریستی برای افرادی صادر می شود که می خواهند به هند مراجعه کنند و از مردم دیدن کنند و به گشت و گذار بروند یا در یک برنامه یوگا کوتاه مدت شرکت کنند. اگرچه ویزای توریستی برای بیش از شش ماه امکان پذیر است ، اما امکان اقامت ویزای توریستی بیش از شش ماه در هند باقی نمی ماند. در اواخر سال 2009 ، هند قوانین جدیدی را برای مهار سوء استفاده از ویزاهای توریستی در هند وضع كرد (افرادی كه در ویزای توریستی در هند زندگی می كردند و اجرای سریع آن به یك كشور همسایه و بازگشت هر شش ماه). به طور خاص ، فاصله بین دو ماه بازدید از هند ضروری بود. این شرط سرانجام در اواخر نوامبر 2012 حذف شد.

در حال حاضر هند برای شهروندان اکثر کشورها دارای ویزای رایج الکترونیکی (ویزا الکترونیکی) است. براساس این طرح ، بازدید کنندگان می توانند به راحتی بصورت آنلاین از طریق مجوز سفر الکترونیکی اقدام کنند و پس از ورود ، مهر ویزا را برای ورود به کشور دریافت کنند. روادید E-Tourist با اعتبار یک ماهه ، یک ساله و پنج ساله در حال حاضر در دسترس است. دامنه ویزاهای تحت برنامه همچنین گسترش یافته است که شامل دوره های کوتاه مدت درمانی و دوره های یوگا و ویزیت ها و همایش های تجاری گاه به گاه است. پیش از این ، این ویزاهای پزشکی ، دانشجویی و تجاری مجزا را لازم داشتند. گردشگرانی که به هند سفر می کنند با یک کشتی دریایی نیز می توانند ویزای الکترونیکی دریافت کنند.
 

ورود ویزا هند نوع (x)

ویزای X قبلاً برای افرادی صادر می شد که به وضوح در هیچ یک از دسته های دیگر متقاضیان ویزا قرار نگرفتند (مانند داوطلبان). با این حال ، از اواسط سال 2010 ، ویزای X فقط در دسترس افراد زیر است:
خارجی با منشا هندی.
همسر و فرزندان یک بیگانه با مبدا هندی یا شهروند هندی.
همسر و فرزندان وابسته یک بیگانه که به هر ویزای بلند مدت دیگری مانند ویزای کار یا ویزای کاری به هند می آیند.
خارجیانی که به اهرام مشخص یا جوامع معنوی می پیوندند ، مانند Auroville ، Sri Aurobindo Ashram ، Missions of Charities in Kolkata یا برخی از صومعه های بودایی.
خارجیانی که در مسابقات ورزشی بین المللی حرفه ای شرکت می کنند.
کار در ویزای X در هند امکان پذیر نیست. اما ویزاهای X در هند قابل تمدید است و نیازی به ترک هر شش ماه یکبار نیست. اگر به مدت بیش از شش ماه اقامت داشته باشید ، باید در اداره ثبت منطقه ای خارجی ها ثبت نام کنید.

ویزای هند برای کار 

ویزای استخدام برای خارجی هایی که در هندوستان کار می کنند ، برای سازمانی که در هند ثبت شده است ، صادر می شود. در حال حاضر افراد خارجی که کار داوطلبانه طولانی مدت در هندوستان انجام می دهند ، اکنون ویزای اشتغال دریافت می کنند (بر خلاف ویزای X). ویزای پروژه ویژه به خارجیان ماهر و کارآمد برای کار در بخش های برق و فولاد به هند صادر می شود. ویزاهای اشتغال معمولاً به مدت یک سال یا مدت قرارداد است. آنها می توانند در هند تمدید شوند.
برای درخواست ویزای اشتغال ، به اثبات اشتغال با یک شرکت / سازمان در هند نیاز دارید ، مانند قراردادی که شرایط و ضوابط را بیان کند. از اول آوریل سال 2017 ، این قانون که متقاضیان را باید تصویب می کند 16.25 روپیه لاخ (حدود 23000 دلار) در سال یا بیشتر کاهش می دهد ، اجازه می دهد تا افراد خارجی در مراکز آموزش عالی مرکزی تدریس کنند. استثنائات دیگر برای داوطلبان ، آشپزهای قومی ، مترجمان ، معلمان زبان غیر انگلیسی و اعضای کمیسیون عالی سفارتخانه ها و سفارتخانه ها انجام می شود.

ویزای کارورز هند نوع (I): دسته جدید

قبل از 1 آوریل 2017 ، برای دریافت ویزای اشتغال لازم بود برای اتباع خارجی که دوره کارآموزی در یک سازمان هندی را تجربه می کنند. با این حال ، خارجی هایی که شرایط خاصی را رعایت می کنند ، هم اکنون می توانند ویزای کارورزی دریافت کنند. فاصله بین اتمام فارغ التحصیلی یا فارغ التحصیلی پس از پایان کارآموزی نباید از یک سال تجاوز کند. اعتبار ویزای کارورزی محدود به مدت زمان برنامه کارآموزی یا یک سال است که از این زمان کمتر است. نمی توان آن را به ویزای اشتغال (یا هر نوع ویزای دیگر) تبدیل کرد. 

ویزای تجاری هند

ویزاهای تجاری برای افراد در دسترس است تا فرصتهای شغلی یا تجارت در هند را کشف کنند. این نوع ویزا با ویزای اشتغال متفاوت است زیرا متقاضی در آن مشغول به کار نیست و درآمد خود را از سازمانی در هند دریافت می کند. متقاضیان ویزای کار نیاز به نامه ای از سازمان دارند که قصد دارند با آنها تجارت کنند ، در مورد ماهیت تجارت ، مدت زمان اقامت ، مکانهایی که باید بازدید کنند و قصد تأمین هزینه ها را دارند.
ویزاهای تجاری تا 5 یا 10 سال با ورودی های متعدد معتبر هستند. با این حال ، معمولاً دارندگان مجاز نیستند بیش از 180 روز در هند بمانند ، بطور همزمان ، مگر اینکه در اداره ثبت منطقه ای خارجی ها (FRRO) ثبت نام کنند.

ویزای دانشجویی هند

ویزای دانشجویی به افرادی که مایل به آمدن به هند و تحصیل طولانی مدت در یک موسسه آموزشی رسمی رسمیت یافته می باشند ، اعطا می شود. این شامل مطالعه یوگا ، فرهنگ ودیک و سیستم رقص و موسیقی هند است. سند اصلی مورد نیاز ، مدارک پذیرش / ثبت نام دانشجو از موسسه است. ویزاهای دانشجویی بسته به مدت دوره ، تا پنج سال صادر می شود. آنها همچنین می توانند در هند تمدید شوند.
در رابطه با یوگا ، اغلب اصطلاح ویزای یوگا ذکر شده است. با این حال ، در واقع ویزای دانشجویی است که به منظور مطالعه یوگا تهیه شده است. بسیاری از مراکز شناخته شده یوگا در هند به کسانی که با آنها تحصیل می کنند نیاز به ویزای دانشجویی یوگا دارند. ویزای توریستی برای مطالعه طولانی مدت کافی نیست.

ویزا کنفرانس هند

ویزای کنفرانس به نمایندگانی که می خواهند در کنفرانسی در هند شرکت کنند که توسط یک سازمان دولتی هند ارائه می شود ، صادر می شود. افرادی که در یک کنفرانس با یک سازمان خصوصی در هند شرکت می کنند ، باید برای ویزای تجارت اقدام کنند. 

ویزا روزنامه نگار هند

اگر یک روزنامه نگار یا عکاس حرفه ای هستید ، باید برای ویزای روزنامه نگاری اقدام کنید. مزیت اصلی ویزای روزنامه نگار این است که اگر می خواهید به منطقه یا شخص خاصی دسترسی داشته باشید. ویزای روزنامه نگار برای سه ماه صادر می شود. با این حال ، این ویزا می تواند بسیار دشوار باشد ، بنابراین فقط در صورتی که واقعاً نیاز دارید اعمال می شود.
اگر در یک شرکت رسانه ای اشتغال دارید ، یا اگر شغل خود را به عنوان روزنامه نگار یا عکاس در برنامه ویزا خود ذکر کنید ، احتمالاً بدون توجه به کاری که قصد انجام در هند را دارید ، ویزای روزنامه نگار دریافت خواهید کرد. هند نسبت به افرادی که در رسانه ها (از جمله ویراستاران و نویسندگان) در هند حضور دارند ، بسیار حساس است ، به دلیل چگونگی ترسیم این کشور.

ویزای هند نوع (F) برای فیلم :

اگر قصد ساخت یک فیلم تجاری یا نمایش تلویزیونی در هند را دارید ، از اول آوریل 2017 ، باید برای ویزای فیلم اقدام کنید. درخواست ویزا ظرف مدت 60 روز توسط وزارت اطلاعات و پخش پخش بررسی و پردازش می شود. تا یک سال اعتبار دارد
هرکسی که فیلم مستند و یا تبلیغات فیلمبرداری می کند ، باید ویزای روزنامه نگار را بگیرد.

ویزای تحقیقاتی هند

ویزاهای تحقیقاتی به اساتید و دانشمندانی که مایل به بازدید از هند برای اهداف تحقیقاتی هستند صادر می شود. اخذ ویزای دسته دیگر دشوار است. این محدود کننده است و نیازهای زیادی را به همراه دارد. برنامه های ارسال شده به وزارت آموزش و پرورش ارسال می شود. وزارت توسعه منابع انسانی برای تصویب ، که ممکن است سه ماه طول بکشد. اگر آنها به طور غیررسمی تحقیق انجام دهند و بیشتر از شش ماه در هند نباشند ، در عوض می توانند درخواست ویزای توریستی کنند.

ویزای پزشکی هند

ویزاهای پزشکی به بیمارانی که شاهد درمان طولانی مدت پزشکی در هند در بیمارستانهای شناخته شده و تخصصی و مراکز درمانی هستند ارائه می شود. این روش درمانی باید از نظر ماهیت قابل توجه باشد ، مانند جراحی مغز و اعصاب ، جراحی قلب ، پیوند عضو ، تعویض مفصل ، ژن درمانی و جراحی پلاستیک. تا دو ویزای پزشکی پزشک برای همراهی بیماران صادر می شود. اگر فقط 60 روز تحت درمان کوتاه مدت هستید ، می توانید برای ویزای پزشکی الکترونیکی اقدام کنید.

ویزا ترانزیت هند

بازدید کنندگانی که کمتر از 72 ساعت در هند بمانند می توانند ویزای ترانزیت را دریافت کنند. در غیر اینصورت ویزای توریستی لازم است. رزرو هواپیمایی تأیید شده برای سفر به بعد باید هنگام درخواست ویزا نشان داده شود.