ویزای روسیه

آیا برای سفر به روسیه نیاز به ویزا دارم

روسیه یک کشور بین‌قاره‌ای در اروپای شرقی و شمال آسیا است. این شهر در ۱۷، ۱۲۵، ۲۰۰ کیلومتر مربع بزرگ‌ترین کشور جهان است.

برای سفر به روسیه ابتدا باید نسبت به اخذ ویزای روسیه اقدام کرده و سپس  وارد این کشور شوید.ما در این مطلب قصد داریم تا در مورد اینکه چطور میتوان ویزای روسیه گرفت توضیحاتی ارائه دهیم و همچنین در مورد انواع ویزای روسیه توریستی و... نیز توضیح خواهیم داد.

لازم بذکر است که بدانید که سعی کرده ایم پایین ترین قیمت ویزای روسیه و تورروسیه ارزان قیمت را برای شما فراهم کنیم و بهترین تور روسیه را به شما ارائه دهیم .در ادامه با اوج ماندگار باشید تا تمامی مراحل اخذ ویزای روسیه از صفر تا صد را به شما بگوییم و تمامی راه هایی که شما به راحتی میتوانید ویزای تضمینی روسیه بگیرید ارائه دهیم 

ویزای روسیه

ویزا به فدراسیون روسیه سندی است که به شما اجازه می‌دهد برای مدت معینی در روسیه بمانید. این ویزا تاریخ‌های ورود / خروج, نام شما, جزئیات گذرنامه, و هدف سفر را لیست می‌کند. لطفاً توجه داشته باشید که ویزای روسیه یک مجوز خروج است: اگر آن را از دست بدهید یا خارج از تاریخ عزیمت تعیین‌شده خود باقی بمانید, ترک کشور ممکن است بیش از ورود به آن باشد.

برای تمام برنامه‌های ویزای روسیه در انگلستان اسکن انگشت مورد نیاز است.

لطفاً توجه داشته باشید که در ۱۰ دسامبر ۲۰۱۴، Consulates روسی در بریتانیا فن‌آوری انگشت‌نگاری را برای همه انواع ویزا راه‌اندازی کرد. این به این معنی است که لازم است هر متقاضی برای رسیدگی به روش اسکن بیومتریک در دفتر ما شرکت کند. خدمات ما مثل قبل عمل می‌کند. شما ممکن است در دفتر ما به طور شخصی درخواست دهید و یا مدارک خود را قبل از اینکه به دفتر ما بیاید برای ارائه biometrics خود ارسال کنید. هنگامی که ما مدارک شما را با پست دریافت می‌کنیم، آن‌ها را برای تحویل آماده می‌کنیم و از شما دعوت می‌کنیم در لندن در خیابان کلیسای Kensington، لندن، ۴ دی پی ملاقات داشته باشید. روش اسکن بیومتریک روز دوشنبه تا ساعت ۹: ۰۰ بعد از ظهر عمل می‌کند.

سرویس بیرون از ساعت در دسترس است. همچنین می‌توانیم درخواست ویزای روسیه را بپذیریم و برای اسکن نمودن اثر انگشت بین ۸: 30 - ۹: 00 (تنها با قرار ملاقات) برنامه‌ریزی کنیم. یک شارژ اضافی برای خدمات خارج از ساعت وجود دارد. برای اطلاعات بیشتر و یا قرار ملاقات قبلی با ما تماس بگیرید.

ما می‌توانیم با انواع زیر از ویزای روسیه به شما کمک کنیم:

ویزای توریستی

یک ورود مجرد، معتبر تا ۳۰ روز (ویزای ۳۰ روزه) به صورت درخواست صادر می‌شود. اگر با دعوت خود درخواست بدهید، لطفاً تاریخ ثبت و تاریخ عزیمت را دو برابر کنید)

مدخل دو برابر، معتبر تا ۳۰ روز

ویزای کسب‌وکار

ورود مجرد، معتبر تا سه ماه

ورودی مضاعف، که تا سه ماه دیگر معتبر است

چندین ورودی معتبر، معتبر برای ۱ سال (زمان پردازش ممکن است متفاوت باشد، لطفاً با ما تماس بگیرید اگر تاریخ سفر شما بسته باشد)

ویزای خصوصی

تا ۳ ماه، تنها براساس دعوت خصوصی از سوی بستگان و دوستان در روسیه.

تا ۳ ماهگی: تنها براساس دعوت خصوصی از همسر سفر با متقاضی و یا مادری که با فرزندان خود سفر می‌کند.

ویزای بشردوستانه

ورود مجرد، معتبر تا سه ماه

ورودی مضاعف، که تا سه ماه دیگر معتبر است

چندین ورودی معتبر، معتبر برای ۱ سال

ویزای کار

تنها براساس یک دعوت کاری از یک شرکت در روسیه، تا سه ماه معتبر است.

ویزای دانشجویی

تا ۳ ماهگی: تنها براساس دعوت دانشجویان از کالج یا دانشگاه در روسیه.

ویزای ترانزیت

۳ تا ۳ روز است که بلیط‌های آن به مقصد یک کشور سوم سفر می‌شود.

ویزای توریستی روسیه

ویزای توریستی یک سند است که به خارجی‌ها اجازه می‌دهد به عنوان توریست به روسیه سفر کنند. این ویزا برای حداکثر ۳۰ روز صادر می‌شود و نمی‌توان آن را تمدید کرد. ویزای توریستی بهترین گزینه است زمانی که می‌دانید دقیقاً کجا و چه مدت از برنامه سفر برنامه‌ریزی‌شده خود خارج می‌شوید. برای ویزای توریستی به روسیه باید اقامت هر شب اقامت در این کشور را تایید کنید.

برای درخواست ویزای توریستی روسیه، شما به مدارک زیر نیاز خواهید داشت:

گذرنامه اصلی، معتبر برای بیش از ۶ ماه با حداقل ۲ صفحه خالی برای ویزای ورودی / خروجی / خروجی
فرم برنامه
یک عکس از نوع پاسپورت
اسناد پشتیبانی ویزای توریستی (اسناد هتل و تایید پذیرش توریست)
هزینه Applicable
لطفاً توجه داشته باشید: شما نمی‌توانید ویزا را از کنسولگری روسیه به طور مستقیم دریافت کنید مگر این که یک سند ثبت و یک تایید رزرو داشته باشید (a. ک. a. مدارک پشتیبانی از ویزا).
اسناد ثبت و رزرو بلیط را می‌توان توسط ما (دفتر گردشگری ملی روسیه) ترتیب داد.
اگر یک شهروند انگلیسی نیستید، اسناد اضافی و هزینه‌های کنسولگری نیز ممکن است اعمال شوند. لطفاً برای اطلاعات بیشتر با ما تماس بگیرید.
voucher و یا CONFIRMATION شما ویزا نیستند - آن‌ها مدارک حمایتی خود را دریافت می‌کنند!
اسناد پشتیبانی ویزا نام و نشانی یک هتل را نشان می‌دهند.
یک ویزا باید توسط روسی روسی به سایت شما تحویل داده شود!
اگر شما قبلاً یک هتل در روسیه را رزرو کرده‌اید، لطفاً با آن‌ها تماس بگیرید تا مدارک حمایتی ویزای توریستی (اسناد هتل و تایید پذیرش توریستی) را به دست آورید.
اگر شما هنوز یک هتل را رزرو کرده‌اید و مایل به درخواست برای یک سند و تایید توریست هستید، حالا می‌توانید این کار را به صورت آنلاین انجام دهید (درخواست گزینه "درخواست برای دعوت به گردشگران روسی"). هنگامی که پرداخت شما را دریافت می‌کنیم، مدارک را آماده می‌کنیم و آن‌ها را با پست، فکس یا ایمیل برای شما ارسال می‌کنیم. لطفاً توجه داشته باشید که یک تاییدیه توریستی و تایید پذیرش نمی‌تواند نشانی شخصی را نشان دهد.


ویزای کسب‌ وکار روسیه

ویزای تجاری برای مسافرانی که در امور اداری یا خصوصی از روسیه بازدید می‌کنند، صادر می‌گردد. ویزای کسب‌وکار بهترین گزینه برای بازدیدکنندگانی است که برنامه سفر خود را نمی‌دانند و می‌خواهند بیش از ۳۰ روز در روسیه بمانند و یا نیاز به ورود به روسیه در موقعیت‌های مختلف در مدت معینی از زمان داشته باشند.
ویزای تجاری برای فدراسیون روسیه ممکن است با حداکثر دو مدخل و تا ۹۰ روز صادر شود. ویزای تجاری چند ورودی نیز وجود دارد (ویزای کسب‌وکار چند ملیتی) که ۶ یا ۱۲ ماه با ورودی / خروجی نامحدود معتبر است. در حالی که ویزای توریستی قابل تمدید نیست، تمدید ویزای کسب‌وکار می‌تواند از طریق سازمان دهی شود که این دعوت را برای ویزای کسب‌وکار فعلی شما فراهم کرده‌است.

برای درخواست ویزای کسب‌ وکار روسی، شما به مدارک زیر نیاز دارید:

گذرنامه اصلی، معتبر برای حداقل ۶ ماه
فرم برنامه
یک عکس از نوع پاسپورت
نامه‌ای از کارفرمای شما
دعوت از وزارت کشور (ما می‌توانیم با آن به شما کمک کنیم)
هزینه Applicable
درخواست ویزای کسب‌وکار شما باید توسط وزارت داخله مورد حمایت قرار گیرد.
لطفاً توجه داشته باشید که ما می‌توانیم تنها ۴۵ روز قبل از تاریخ شروع ویزا درخواست درخواست کنیم.
لطفاً توجه کنید که یک INVITATION ویزا نیست!
یک ویزا باید توسط روسی روسی به سایت شما تحویل داده شود!
اگر می‌خواهید برای درخواست کسب‌وکار درخواست دهید (telex) می‌توانید این کار را به صورت آنلاین انجام دهید. بعد از اینکه پرداخت شما را دریافت می‌کنیم, مدارک را آماده می‌کنیم و آن‌ها را با پست, فکس یا ایمیل برای شما ارسال می‌کنیم.
زمانی که درخواست ویزای standard (۳۰ روزه) را دارید، لطفاً مطمئن شوید که شما قادر به ارائه گذرنامه برای مدت ۲۰ روز برای پردازش در سفارت هستید.