زیباترین مساجد مالزی

06 آبان ، 1398
شیرین عباسپور

زیباترین مساجد مالزی

اسلام یکی از اصلی ترین مذاهب است که توسط مالزی و درصد کمی از نژادهای دیگر در مالزی مورد استفاده قرار می گیرد. آنها نمازهای روزانه خود را در مساجد انجام می دهند ، که عناصر طراحی خیره کننده اسلامی دارند. در اینجا شگفت انگیزترین مساجد برای بازدید در مالزی وجود دارد.

برای رزرو تور مالزی  با آژانس اوج ماندگار در تماس باشید .

مسجد جامک

معروف به مسجد جمعه ، مسجد جامک در سال 1907 در اولین محل دفن مالایی در کوالالامپور ساخته شد. این قدیمی ترین مسجدی است که احساس آرامش و آرامش را فراهم می کند و در مجاورت رودخانه کلنگ و رودخانه گمبک قرار دارد. درست در کنار ایستگاه LRT مسجد جام جم واقع شده است. معماری این مسجد ترکیبی از موریس ، اسلام و ماگول است. معماری باستانی آن را شامل سه گنبد و دو مناره بلند با نوارهای قرمز و سفید در سالن نماز بخوانید.

مسجد پوترا

مسجد پوترا با دریاچه زیبای Putrajaya روبرو است. این یکی از دیدنی ترین نقاط دیدنی Putrajaya است. این مسجد ترکیبی از نقوش مدرن و سنتی است که با صنایع دستی محلی و مواد بومی ایجاد شده است. این طرح از طراحی مسجد شیخ عمر در بغداد الهام گرفته شده است.

از آنجا ، طراحی مسجد پوترا ترکیبی از جزئیات معماری مالزی ، فارسی-اسلامی و عربی-اسلامی است. با داشتن گنبد اصلی 36 قطر آن ، سالن نمازخانه ساده و زیبا با 12 ستون پشتیبانی می شود. حیاط زیبا درست در مقابل سالن اصلی قرار دارد.

مسجد سرزمین فدرال

مسجد سرزمین فدرال در نزدیکی مجتمع دفتر دولت است. طراحی این مسجد به شدت تحت تأثیر مسجد آبی ترکیه است - ترکیبی از جزئیات معماری عثمان و مالایی. در این مسجد 22 گنبد زیبا مختلف ساخته شده از مواد کامپوزیت الیاف شیشه و اپوکسی وجود دارد که سبک و بادوام است. باغ مسجد این مکان مقدس را خیره کننده تر می کند و محاصره شده است. یک بار ، حدود 17000 نمازگزار برای برگزاری نمازهای روزانه خود به مسجد مراجعه می کردند.

مسجد تنگه مالاکا

مسجد تنگه مالاکا مسجدی شناور است که در سواحل ملکا در بندر هیلیر بر روی استیل ساخته شده است. مناره 30 متری آن به عنوان راهنما برای صنایع دستی آب ، قایق ها و کشتی های هوایی استفاده می شود تا با اطمینان از کنار دریا عبور کنند. این مسجد دارای یک گنبد خاورمیانه با چهار گوشه برجک است که با خطوط بام مالزی تزئین شده است.

قوس پر جنب و جوش با تزئینات آبی نشانگر اهمیت آن برای فرهنگ اسلامی است. شیشه های رنگ آمیزی شده در نمای مسجد با نقوش اسلامی حک شده است. وقتی مسجد عصرها می درخشد ، نفس گیر تر است.

مسجد سلطان صلاح الدین عبدالعزیز

این مسجد دولتی سلانگور واقع در شاه علم است. این مسجد به دلیل داشتن گنبد باشکوه آبی و تابلوهای شیشه ای رنگی روی پنجره ها به مسجد آبی معروف است. این بزرگترین مسجد در جنوب شرقی آسیا با بزرگترین گنبد و بلندترین مناره است. معماری آن ترکیبی باشکوه از مدرن و سنتی با نقوش خاورمیانه و مالایی است.

چهار مناره در هر گوشه با شکوه ایستاده اند. خوشنویسی دقیق عربی ، که توسط یک خوشنویس مشهور مصری انجام می شود ، در گنبد و دیوارهای اصلی قابل مشاهده است. منبر چوبی توسط صنعتگران کلانتری حک شده است.

مسجد تنگکو Tengah Zaharah

مسجد Tengku Tengah Zaharah اولین مسجد شناور در مالزی است. این مسجد در کوالا ایبای ، 4 کیلومتری مرکز شهر کوالا ترنگگانو واقع شده است. این بنا بر روی سکویی احاطه شده توسط یک دریاچه ساخته شده است. از دور ، می توانید بازتاب دریاچه از مسجد زیبا را مشاهده کنید.

این بنا دارای معماری سنتی مالایی و موریایی است که با مرمر ، سرامیک ، کارهای معرق و سنگ فرش بمانی ساخته شده است. وجه سفید با تعادل جسارت و سادگی در حال ایستادگی است. عصرها که می توانید منظره ای مسحور و روشن از مسجدی که در نزدیکی دریاچه روشن شده است ، منظره دلربایی خود را ببینید.

مسجد شهر کوتا کینابالو

مسجد جامع کوتا کینابالو دارای طراحی معماری معاصر اسلام مشابه با مسجد نبقی در مدینه است. مسجد خیره کننده سفید با یک تالاب ساخته شده توسط انسان احاطه شده است. زیبا و بی سر و صدا است و دارای 12000 نمازگزار است که بیشتر آنها در سالن نماز جمع می شوند. می توانید قایق سواری را طی کنید که مسجد را در کنار آب مشاهده خواهید کرد. غیرمسلمانان می توانند به جز هنگام نماز به مسجد مراجعه کنند.

مسجد دولتی سلطان ابوبکر

مسجد دولتی سلطان ابوبکر مسجد ایالتی جوهور است که در امتداد جلان اسکودای واقع شده است. در بالای تپه است که مشرف به شهر جوهور است. این شهر دارای دو جزئیات معماری منحصر به فرد با کمی طراحی مالایی - سبک های ویکتوریا و موروسی است.

مواد ساخت مسجد از ترکیه ، چکسلواکی و ایتالیا وارد شده است. طراحی مناره ها مربوط به برج های ساعت ساعت انگلیس است. پنجره های چوبی ویکتوریا با حک شده های انگلیسی طراحی شده اند. ستونهای رومی از سالن باشکوه نماز پشتیبانی می کنند. این موزه توسط وزارت موزه و آثار باستانی به عنوان یک میراث حفاظت شده ذکر شده است.

مسجد کاپیتان کلینگ

مسجد کاپیتان کالینگ توسط نخستین شهرک نشین مسلمان هند در پنانگ در سال 1801 ساخته شده است. این بزرگترین مسجد در جرج تاون است. این مسجد دارای گنبدها ، هلال ها و ستارگان بزرگ به رنگ طلایی و زرد طراحی شده از مغول است. می توانید نمازهای مسلمانان را از مناره هند-اسلامی بشنوید.

طاق ها و یک گذرگاه بیرونی به سالن اصلی نماز منتهی می شود. کف مرمر سفید جلا یافته با فرشهای نماز پوشانده شده است و دیوارها با تابلوهای خوشنویسی پر شده است. پنجره های رنگ آمیزی شده با الگوی هندسی و نقوش گلدار طراحی شده اند.

مسجد البخاری

مسجد ال بوکاری در Alor Setar ، Kedah واقع شده است و در کنار مجموعه های مختلفی از جمله یک مرکز پزشکی ، یک مرکز اجتماع ، یک آکادمی قدیمی ، یک پرورشگاه و یک مرکز یادگیری در مجتمع البوکاری قرار دارد. فضای داخلی و بیرونی زیبا با الهام از مساجد ایران و ترکیه ساخته شده است. طاق پنج لایه پنج ستون اسلام را به تصویر می کشد. استخر منعکس کننده خیره کننده ای با نقاشی های عربی ، جلوی ورودی مسجد قرار دارد.

مسجد کریستال

مسجد کریستال به دلیل نمای بیرونی خیره کننده ، بی نظیر ترین معماری را در مالزی دارد. در پارک میراث اسلامی در جزیره ای ساخته شده توسط انسان ، جزیره وان من واقع شده است. این سازه با استیل ، شیشه و کریستال ، با عناصر موری و گوتیک ساخته شده است.

معماری خنک و براق توسط رودخانه کوالا ترنگگانو نشان داده شده است. شیشه های داخل مسجد خیره می شوند. لوستر کریستالی بزرگ در سالن اصلی نماز می درخشد. چراغ های مسحور کننده ، رنگ گنبدها و مناره ها را در شب به رنگ صورتی ، سبز ، زرد و آبی تغییر می دهند.

مسجد اوبودیا

گنبد بزرگ طلایی و مسجد هشت ضلعی ، مکانی مقدس برای مسلمانان در پراک ، به ویژه در کوالا کنگاس است. در کنار خانه های مسکونی و آرامگاه سلطنتی قرار دارد. گنبد بزرگ در کنار پنج گنبد کوچک ، سالن اصلی نماز را پوشانده است. پیاده رو به سالن اصلی نماز با طبیعت سرسبز احاطه شده است. بازدیدکنندگان با استقبال از ویژگی های آب زینتی در ورودی اصلی مسجد ، احساس آرامش می کنند.

اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی
0 کامنت
نظر خودتان را ارسال کنید
0