دریاچه ای اسرار آمیز از اسکلت -دریاچه روپکاند

06 بهمن ، 1398
پروین حاج حیدری

دریاچه ای اسرار آمیز از اسکلت -دریاچه روپکاند

سال های زیادی از عمر این دریاچه اسرارآمیز می گذرد. بیشتر اوقات سال، راز این دریاچه زیر لایه ضخیمی از یخ مدفون است. فقط یک ماه از سال می توان تاریخی که سال ها دریاچه در خود نگه داشته را دید. راز این دریاچه، اسکلت هایی است که عمر آنها به بیش از هزار سال می رسد.

این اجساد به جا مانده متعلق به مسافرانی است که میان راه، دچار حادثه اسرارآمیزی شدند و جانشان را از دست دادند. در رشته کوه های هیمالیا در هندوستان، دریاچه کوچکی به نام روپکاند وجود دارد که راز بزرگی را زیر لایه ضخیم یخی خود نهفته دارد؛ دریاچه در مکان دور افتاده ای قرار دارد که ارتفاع آن به بیش از پنج هزار متر می رسد.برای خرید تور ارزان هند به وب سایت اوج ماندگار مراجعه نمایید . 

دریاچه روپکاند در بیشتر اوقات سال یخ زده است. خیلی ها از وجود این دریاچه خبر ندارند و بعضی از کوهنوردان تصادفی به آن می رسند. برای همین در نگاه اول، این دریاچه چندان جذاب و شگفت انگیز به نظر نمی رسد اما وقتی یک ماه در سال، یخ دریاچه کاملا آب می شود و عمق دو متری آن به چشم می آید، آن موقع است که شگفتی آن پدیدار می شود. انبوهی از اسکلت های انسان ها زیر لایه ضخیمی از یخ جا خوش کرده اند و برای همین نام دیگر روپکاند را «دریاچه اسکلت» گذاشته اند.جهت اقامت در بهترین هتلهای هند با اوج ماندگار پرواز همراه باشید

اسکلت های باستانی

برخی می گویند که این اسکلت ها بیش از 1200 سال عمر دارند و نه تنها در عمق دریاچه بلکه در اطراف آن نیز دیده می شوند. خیلی ها معتقدند که دریاچه اسکلت مکان یک قبر فراموش شده است. از قرن نوزدهم، بومیان هیمالیا از وجود چنین دریاچه ای باخبر بودند و درباره آن حرف می زدند تا این که سال 1942 یک انگلیسی ناشناس برای انجام تحقیقات درباره دریاچه اسکلت، به منطقه مورد نظر رفت و وجود روپکاند را به طور قانونی به ثبت رساند. کاشف انگلیسی که در فصل تابستان به جستجوی دریاچه رفته بود از دیدن آن وحشت کرد چرا که نزدیک به 200 اسکلت نه تنها در عمق دریاچه بلکه در لابلای صخره های منطقه کوهستانی که همیشه پوشیده از برف بود به چشم می خورد.جهت آشنایی با اماکن اسرار آمیز جهان با مجله گردشگری اوج ماندگار همراه باشید . 

روپکاند معروف شد

دریاچه پر از اسکلت خیلی زود توجه مردم را به خود جلب کرد و تبدیل به موضوع مورد علاقه ماجراجوها شد. هر یک از محققان سعی می کردند نظریه ای درباره این که اسکلت ها از کجا آمده اند و متعلق به چه کسانی هستند ارائه دهند.

یکی از اولین نظریه ها این بود که اسکلت ها بقایای جسد سربازهای ژاپنی جنگ جهانی دوم است که در شرایط سخت آب و هوایی جان باخته اند اما اسکلت ها به دلیل قرار گرفتن در شرایط آب و هوایی بسیار سرد از بین رفته بودند و همین نشان می داد که عمر آنها بسیار بیشتر از جنگ جهانی است و به این ترتیب نظریه سربازان ژاپنی رد شد.

نظریه دیگری می گوید اسکلت ها متعلق به جنگجوی کشمیری «زوگاوارسینگ» و ارتش اوست که پس از یک نبرد وقتی از تبت بازمی گشتند به طرز اسرارآمیزی ناپدید شدند. عده دیگری عقیده دارند که دریاچه روپکاند محل خودکشی دسته جمعی گروه مذهبی به نام زیلوتس است. نظریه های دیگری همچون سربازان یک نبرد یا گروهی از ماجراجوها که گرفتار بهمن شده اند نیز وجود دارد.جهت خرید تور هند نوروز 99 با اوج ماندگار پرواز همراه باشید 

اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی
0 کامنت
نظر خودتان را ارسال کنید
0