بهترین کتابها در دهلی

04 مرداد ، 1399
شیرین عباسپور

بهترین کتابها در دهلی 

از زمان های قدیم ماهاباراتا گرفته تا شکوه دوره مغول تا شورش های ضد سیک 1984 ، تاریخ پرخاشگرای دهلی از مدت ها پیش الهام بخش نویسندگان بوده است. برای هرکسی که قصد بازدید از دهلی را دارد ، کتابهای زیر نگاهی اجمالی به تغییر تاریخ ، فرهنگ و جامعه دهلی نشان می دهد. در مجله گردشگری اوج ماندگار بهترین کتابهایی که در دهلی می توانید بخوانید به شما معرفی میشود، با ما همراه باشید .

"گرگ و میش در دهلی" (1940) توسط احمد علی

دلتنگی برای گذشته محو ، فروپاشی فرهنگ و عدم انجام هیچ کاری در این زمینه باعث می شود داستان تحریک مالی و ناامیدی در اولین رمان احمدعلی ، گرگ و میش در دهلی نو شود. اگرچه داستان در مورد میر نیهال و خانواده وی است ، اما Old Oldhi شخصیت اصلی شخصیت است. شهری که زمانی توجه جهانیان را به خود جلب کرده بود ، اکنون باید شاهد تاجگذاری پادشاه بریتانیا جورج در نزدیکی مسجد جاما باشد در حالی که فرزندان یک حاکم مغول در حال گدایی در خیابان ها است. ناامیدی از میر نیهل مدت ها بعد از اتمام کتاب در کنار شما خواهد ماند. ترجمه ها به زبان های فرانسوی ، آلمانی ، پرتغالی ، اسپانیایی و اردو در دسترس است.

"روشن روز روشن" (1980) توسط آنیتا دسای

چراغ روشن روز نخستین سه رمان آنیتا دسای است که نامزدهای جایزه بوکر را دریافت کرده اند. چراغ روشن روز در درجه اول در دهلی قدیمی قرار دارد ، در واقع حماسه خانوادگی است که در اطراف سه خواهر و برادر تارا ، بینما و رجا می چرخد. این رمان همچنین به تغییر و تحول در شهر می پردازد زیرا Old Delhi با چیرگی دهلی نو و شیک تر شروع می شود و تغییر در سرنوشت خانواده در گذر زمان نشان دهنده تکامل دهلی است. برای خرید بهتر و رزرو تور ارزان هند به وب سایت  اوج ماندگار مراجعه کنید .

"دهلی: یک رمان" (1990) اثر خوشنت سینگ

ردیابی حوادث از گذشته دهلی با طنز و بی ربط ، این رمان برجسته خوشنوان سینگ است. راوی ارودی با وقایعی که دهلی را شکل داده ، تونل می کند ، از جنگ اول استقلال در سال 1857 تا شورش های 1984 و از مغول ها تا لودیسها و توغلاق. نثر سینگ هیچ زندانی را به خود اختصاص نمی دهد: او تخریب شهر را به دست نادرشاه و تیمور توصیف می کند ، و همچنین این نکته را بیان می کند که چگونه دهلی ، به عنوان یک شهر ، چهره هایی مانند شاعر میر تقی میر را تخریب کرد.

"Rich Like Us" (1985) توسط نایانتارا سهگل

Rich Like Us رمان مستقر در دهلی نو در دهه 1970 است. بخش اعظم آن در مواقع اضطراری تنظیم شده توسط نخست وزیر وقت ایندیرا گاندی. این روایت به بررسی چگونگی زندگی دو زن اشرافی بسیار متفاوت با وقایع تاریخ می پردازد. رز یک زن انگلیسی و همسر دوم یک تاجر ثروتمند است که تنظیم زندگی در هند را دشوار می کند. او دوست سونالی ، یک کارمند خوب تحصیل کرده را دوست می کند. با حل مسائل مربوط به فساد ، قدرت و پول ، تضاد بین زندگی ثروتمندان در دهلی و فقیر به چشم می خورد.

"ببر سفید" (2008) توسط آراویند آدیگا

در مقاله ای که در LiveMint منتشر شده است ، آراوندین ادیگا می نویسد: "مهمتر از همه ، در زمان حضور در دهلی در فهمیدم منظور من از زمین چیست. بیشتر از پول ، شهرت یا زندگی - ای خیلی بیشتر از زندگی - من می خواستم بنویسم. " در اولین رمانش "ببر سفید" (که در سال 2008 برنده جایزه Man Booker) شد ، دهلی نقش مهمی را ایفا می کند. اینجاست که بالرام ، شخصیت اصلی ، از نفوذ بی حد و حصر پیرامونش آگاه می شود. او همچنین از شکاف طبقه گسترده و بی قدرت بودن کسانی که از اقشار پایین جامعه سرچشمه می گیرند ، آگاه می شود. دهلی پایگاهی است که بالرام که سرانجام از آن پیروز می شود ، سرنوشت خود را تغییر می دهد.

"قلب دلایل خودش را دارد" (1993) توسط کریشنا سبتی

دهلی قدیمی در سال 1920 در این داستان زیبا توسط کریشنا سبتی زنده می شود. خواننده به مرور زمان به خطوط فرعی شلوغ Chandni Chowk منتقل می شود. کریپانارایان وکیل ازدواج کرده هندوئی با دختر محکمی مسلمان ، محاک بانو ، یک رابطه عاشقانه و دلسوزانه را آغاز می کند ، در حالی که همسرش کوتوم در تلاش است تا برای ازدواج خود بجنگد. سوتی با داشتن استادانه احساسات عشق ، نفرت ، حسادت و حرص و طمع را نشان می دهد ، در حالی که به وضوح نشانگر فرهنگ اوایل قرن بیستم دهلی اول ، با بازارهای شلوغ و جادوی سیاه است.

"دیوارهای دهلی" (2012) توسط ادی پراکاش

«دیوارهای دهلی» شامل سه داستان در مورد شخصیت هایی است که زندگی آنها تحت فشار فقر است. Prakash به طور تند و تیز جزئیات نبردهای روزمره کسانی که برای دستیابی به اهداف در یک شهر بزرگ دیدار می کنند ، توضیح می دهد. Mohandas وجود دارد ، مردی با کاست پایین که دستاوردهای ناچیز دستاوردهای آن توسط یک دزد هویت قلعه فوقانی نقض می شود. Ramnivas ، جاروبرقی که زندگی او تغییر می کند بعد از اینکه او روی تکه های پول گیر افتاد. و پراكاش ، كه بینشی در مورد فقر ، تبعیض كاست ، جابجایی شهری و فسادهایی كه همچنان در طاعون هند وجود دارد ، ارائه می دهد.

"بز ، مبل و آقای سوامی" (2010) توسط R. Chandrasekar

بز ، مبل و آقای سوامی کتابی خنده دار در مورد پوچی سیاست و بوروکراسی هند است. توطئه حول محور نخست وزیر هند ، آقای موطنی ، که همیشه دچار مشکل می شود ، و معاون او ، آقای سوامی ، از سرویس مدیریت هند است ، که سعی در درست کردن امور دارد. هنگامی که نخست وزیر پاکستان خود را به یک سری مسابقات کریکت هند و پاکستان دعوت می کند ، کاستی های دولت هند برهنه می شود و باعث می شود چندین قسمت هیستریک شود.

"فرزندان نیمه شب" (1981) اثر سلمان رشدی

کودکان نیمه شب برنده جایزه بوکر سلمان رشدی رمانی حماسی و پسا استعماری است که به انتقال هند از حکومت استعمار به استقلال می پردازد. این شهر در شهرهای مختلف در سراسر شبه قاره هند با شرح مفصل قانون اضطراری که توسط ایندیرا گاندی اعمال شده و تأثیرات بعدی آن در دهلی است.

اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی
0 کامنت
نظر خودتان را ارسال کنید
0